Categoriën
Buitenlampen
Hanglampen
Inbouwlampen
Plafondlampen
Spots
Tafellampen
Vloerlampen
Wandlampen
Lichtbronnen
Merken


  Login

Lichtadvies

Lichtplan Van Matrix-Verlichting

Verlichting is een van de meest bepalende factoren binnen de inrichting van een ruimte. Matrix-Verlichting weet als geen ander met lichtplannen hierin een compleet nieuwe identiteit te creëren of juist een bestaande sfeer te benadrukken. De kracht van Matrix-Verlichting schuilt in de tijdloze ontwerpen en creaties, van licht klassiek tot hypermodern en strak design, niet trendvolgend maar trendzettend.

De lichtadviseurs van Matrix-Verlichting weten zich in iedere persoonlijke situatie in te leven. In nauwe samenspraak met de opdrachtgever en architecten ontwerpt de ontwerpstudio het lichtplan en wordt een voorcalculatie gemaakt. Deze nauwe samenwerking garandeert een lichtplan dat naadloos aansluit bij het interieurontwerp. Onze verkoopadviseurs combineren persoonlijke wensen, creatieve ideeën en de ruimtelijke mogelijkheden tot een functioneel lichtplan met een origineel design en een sfeervol eigentijds karakter.

Met altijd de visie van de klant als uitgangspunt resulteert ieder lichtplan in een op maat gemaakt lichtspel, perfect afgestemd op de locatie, voor zowel interieur als exterieur.
De hedendaagse tendens is het besparen van energie en sparen van het milieu. Maretti Projectverlichting zet ook hierbij de toon door gebruik te maken van energiezuinige lampen en toepassingen met ledverlichting met een lange levensduur. Zo dragen wij doelbewust bij aan de verwachtingen en eisen van deze tijd.
De nauwe samenwerking met gerenommeerde interieurontwerpers en toparchitecten leidde tot nieuwe uitdagingen en Matrix-Verlichting heeft zich daardoor gevestigd als uitstekende zakenpartner in interieur- en exterieurstyling.